een fijne comfortabele overnachting of een leuke vakantie in een authentiek en sfeervol vakantiehuis in centrum Groningen

www.bosmanleidingwerk.wordpress.com Harrie Bosman loodgieter loodgietersbedrijf in Groningen installateur : het  betrouwbare adres voor installatiewerk en leidingwerk in Groningen inclusief dakwerk en gootwerk. plaatsen en onderhoud van cv-ketels Groningen  ketel vervanging.

kalender
 

 

Onderstaand vind u onze kalender (de maanden in Duits/vanwege de html link).

Scroll helemaal naar beneden voor een invulveld/formulier.

engelse-vlaglarge.jpg Through the link underneath you can check the availability. Just send us an email if you have any questions.
 
 
Via de onderstaande link komt u direct op onze beschikbaarheidskalender (op bedandbreakfast.nl) U kunt de beschikbaarheid zien door te klikken op het invul-veld. In de kalender is vaag gereserveerd  en duidelijk nog open.
In de prijs die verschijnt bij dit html-invulveld word geen rekening gehouden met kortingen dus de prijzen die u hier ziet zijn in werkelijkheid lager bij meer personen/nachten.
Kijk voor prijzen in de kortingstabel op de pagina PRIJZEN-PRICES

Er staat ook dat u een kamer moet kiezen in de html-link onderaan; maar u huurt altijd het complete huisje zonder andere gasten dus als u een kamer kiest kiest u voor het huisje; het is een html link waar we geen invloed op hebben.