een fijne comfortabele overnachting of een leuke vakantie in een authentiek en sfeervol vakantiehuis in centrum Groningen

www.bosmanleidingwerk.wordpress.com Harrie Bosman loodgieter loodgietersbedrijf in Groningen installateur : het  betrouwbare adres voor installatiewerk en leidingwerk in Groningen inclusief dakwerk en gootwerk. plaatsen en onderhoud van cv-ketels Groningen  ketel vervanging.

 auto parkeren in Groningen stad parkeer garages en betaald parkeren in groningen
 
In de wijk Oosterpoort is het betaald parkeren tussen 9.00 en 22.00 uitgezonderd zon- en feestdagen.
 
 
 
1  bezoekers parkeerpas (alleen voor de wijk)
Klik op de button hieronder voor de beschikbaarheid van de bezoekers parkeerpas.
Op de pas staat 22 uur vrij parkeren per week.  Dit is genoeg voor 2 (volle) dagen gratis parkeren per week in de wijk bij de B&B. De kosten die we in rekening brengen voor het reserveren van de pas is € 7,50 voor die 2 dagen per week. Deze pas is niet eenmalig in gebruik en graag bij vertrek weer in de B&B leggen.
 
2  dagkaart(en) (alleen voor de wijk)
Bij de gemeente kunnen we dagkaart(en) voor u aanvragen. De kosten die wij extra rekenen voor deze service is 1,80 euro per kaart. De kaart zelf kost ons 8,20 euro. De prijs voor 1 dagkaart is dan in het totaal 10 euro. Deze dagkaart(en) kunt u bij ons tot 5 werkdagen voor aankomst aanvragen.  Voor deze aanvraag hebben we alleen het kenteken van de auto nodig. Het is mogelijk om voor elke dag van verblijf een dagkaart aan te vragen.
 
 
 
3  gratis parkeren in andere wijken in de stad

U kunt ook de auto parkeren in een wijk waar nog geen betaald parkeren is.  Een overzichtskaart van betaald parkeren in Groningen vind u als pdf-bestand helemaal onderaan deze pagina. Ten zuiden van de straat Helperbrink is nog gratis parkeren in de stad.

of kijk op; http://gemeente.groningen.nl/parkeren

 

 
PDF
Parkeren Schilwijken 1.pdf
PDF [399.1 KB]
Download (64 downloads)
 
4  (gratis) parkeren en gebruik maken van de city-bus
Gratis parkeren op één van de 5 P+R terreinen rondom Groningen en voor € 6,- (max. 5 personen) een retourtje centrum met de Citybus.  http://gemeente.groningen.nl/ro/parkeren/parkeren-bezoekers/p-r-terreinen-en-citybus
 
  
5  parkeer-garages
Een aantal parkeergarages zijn zeer dichtbij. De B&B is ongeveer 200 meter ten zuiden van parkeergarage nr 6 , en 100 meter ten zuiden van parkeergarage nr 7 (zie kaart onderaan nr 7 staat een beetje onhandig net onder/boven ons logo..maar is dichtbij de B&B).  klik voor algemene informatie over de parkeergagares in de lijst hieronder (prijs is ongeveer 24 euro per dag).
 
  
1 - Ossenmarkt - Spilsluizen 25 - 9712 NR Groningen
2 - Holland Casino - Ged.Kattendiep 150 - 9711 PV Groningen
3 - Centrum - Pelsterstraat 15 - 9711 KH Groningen
4 - Bios - Ruiterstraat 12 - 9711 CD Groningen
5 - Museum Centrum - Herepoortenmolendrift 2 - 9711 DG
6 - Rademarkt - Rademarkt 27 - 9711 CS Groningen  (+/- 3 tot 8 minuten lopen vanaf de B&B)
7 - Oosterpoort - Trompsingel 23 - 9724 DA Groningen  (half achter de pijl +/- 3 minuten lopen vanaf de B&B)
8 - Westerhaven - Westerhaven 17 - 9711 AC Groningen
9 - Damsterdiep - Damsterplein 5 - 9711 SX Groningen